Beter concurreren met organisaties uit de branche

Internationaal

Revrok.Net en ABC Handel & Industrie behoren tot de website groep welke het mkb, export, handel en industrie nationaaal en internationaal promote. Uw bedrijfsprofiel wordt door deze internationale websites ook internationaal gepubliceerd. Revrok.Net is vooral actief in de verkoop en marketing, promotie, van industriële uitrustingen voor de proces (chemie, petrochemie, energie) en voedselproductie industrieën, het recruteren van agenten en distributeurs en het assisteren van bedrijven welke hun commerciële activiteiten in binnen en buitenland willen ontwikkelen.

List and Search at Revrok.Net – Process Equipment Directory

Receive unlimited leads and inquiries in your inbox! All you have to do is list your company with your product descriptions to receive inquiries from worldwide buyers!

Free unlimited leads, inquiries or new contacts. You can review every new lead, contact or inquiry that you are being offered and accept or refuse it.

Use our website to search for worldwide suppliers, manufacturers, engineering companies, agents, distributors, by speciality or location. It’s easy to search and to find top-rated products, subcontractors, product designers, buyers and sellers.

List your business at our international industrial tools, equipment and machinery website

Geef een reactie