Meteen naar de inhoud

ABC Handel en Industrie – Hoe werkt het?

 

ABC Handel en Industrie – Hoe werkt het?

Hoe werkt het?
Het is zeer eenvoudig zakelijk actief te worden op ABC Handel & Industrie. Uw bedrijf kan binnen 2 minuten gepubliceerd zijn! Bij het promoten van uw bedrijf is het belangrijk dat de wijze van promoten bij uw doelgroep en bij u past. Naast uw eigen website is het noodzakelijk uw bedrijf op verschillende zakelijke platforms te publiceren, platforms waar bezoekers komen zoeken naar bepaalde producten of diensten en weten dat zij daar uit een aantal bedrijven kunnen selecteren wat zij zoeken. Voor uw eigen bedrijfswebsite is het vaak onmogelijk de 1e pagina van de zoekresultaten te behalen door uw bedrijfsprofiel te binden aan een nationaal en internationaal MKB netwerk bereikt u een omvangrijk publiek en promoot u tegelijkertijd uw activiteiten, en in het bijzonder uw bedrijfswebsite.

1. Plaats uw gratis bedrijfsprofiel
Ga naar registreren en open uw gratis account. Vanuit uw account kunt u eenvoudig uw bedrijfsprofiel plaatsen. Vul alleen die velden in welke u ook werkelijk wilt publiceren. De meest velden zijn optioneel. Echter, hoe vollediger u uw bedrijfsprofiel maakt, inclusief foto’s en/of video’s, hoe groter uw commercieel succes zal zijn. Heeft u problemen met het maken van uw bedrijfsprofiel? Neem contact met ons op via het contactformulier en wij maken uw bedrijfsprofiel gratis voor u! Wij maken en plaatsen gratis een bedrijfsbanner, logo en plaatsen foto’s en een video voor u wanneer u uw bedrijfsprofiel plaatst. Verzoek ons dit via het contactformulier.

2. Vergroot uw commercieel bereik
Uw bedrijfsprofiel publiceren op ABC Handel & Industrie stelt uw bedrijf in staat 24/7 internationaal geëxposeerd en zichtbaar te zijn voor honderden dagelijkse bezoekers. Geïnteresseerden kunnen direct vanuit uw bedrijfspresentatie contact met u ondernemen en u beheerd al uw communicaties vanuit uw eigen ABC-account. Wij kunnen u direct helpen met uw zakelijke plannen door u agenten, verkopers, distributeurs, producten, en kopers aan u voor te stellen. Via het collectief ABC-offerte aanvraagsysteem ontvangt u ook offerteaanvragen en kunt u mee aanbieden en kansen maken op opdrachten.

3. Voordelen voor abonnees
Naast o.a. het ABC collectieve offerteaanvraag systeem waar u automatisch in mee doet als uw bedrijfsprofiel geplaatst is bemoeit ABC zich u te betrekken in zakelijke mogelijkheden voor uw bedrijf zoals binnen en buitenlandse projecten en aanbestedingen of bedrijven welke zich bij ons aanmelden en partners, producten etc. zoeken. Indien zich dat soort kansen voor doen, dan melden wij ons bij u.

Geef een reactie